ЛАКТАЛЬ – це комплекс ферментів, пробіотиків і рослинних екстрактів, дія яких спрямована на нормалізацію функціонування шлунково-кишкового тракту
Склад на одне бірюзове саше:
Діюча речовина | кількість в одному бірюзове саше | кількість в одному бірюзове саше, mg (мг) |
Lactobacillus acidophilus La-14- SD5212 | не менше ніж 2 млрд. КОЕ. | 30 mg (мг) |
Bifidobacterium lactis Bl-04 ATCC SD5219 | не менше ніж 3 млрд. КОЕ. | 18 mg (мг) |
Допоміжні речовини: наповнювач – мальтодекстрин; підсолоджувач – фруктоза, ароматизатор бурбонская ваниль, антиспікаючий агент – кремнію діоксид (Е551); підсолоджувач – сукралоза (Е955).
Склад на одне червоне саше:
Діюча речовина | Кількість в одному червоне саше, mg (мг) |
Фенхель (Foeniculum vulgare Mill.) Плоди що відповідає 1 % ефірної олії | 50 mg (мг) |
Ензимікс ферментированний Мальтодекстрин (суміш ферментів: амілази, протеази, глюкоамілази, ліпази, целюлази, лактази, пектинази) | 50 mg (мг) |
β-галактозидаза (лактаза) з Аспергиллус оризе (2500 ALU) | 25 mg (мг) |
M’ята (Mentha x piperita L.) листя що відповідає 4% ефірної олії | 20 mg (мг) |
Аніс зірчатий ( Illicium erumм Hook.F.) ефірна олія | 20 mg (мг) |
α-галактозидаза з Aspergillus niger (150 GaIU/g) | 5 mg (мг) |
Допоміжні речовини: наповнювач – мальтодекстрин, підсолоджувач – coрбітол (E420), антиспікаючий агент – кремнію діоксид (Е551) підсолоджувач – стевіозид (Е960).
Lactobacillus acidophilus
Підтримує функціонування шлунково-кишкового тракту; завдяки антагоністичній дії що до патогенних мікроорганізмів, сприяє збалансованості мікробіоти кишківника, запобігає здуттю живота після прийому їжі та допомагає при запорах.
Bifidobacterium lactis
Демонструє протизапальну та імуномоделюючу дією у кишківнику. З цим пов’язують зменшення симптомів при синдромі подразненого кишківника.
Ензимікс
Це суміш ферментів (амілази, протеази, глюкозамілази, ліпази, целюлази, лактази та пектинази), що отримана в результаті ферментації мальтодекстринів. Ензимікс сприяє розщепленню білків, жирів та вуглеводів, а також складних вуглеводів їжі, і цим допомагає травленню.
α-галактозидаза
Фермент α-галактозидаза дозволяє розщеплювати рафінозу, стахіозу та вербакозу складних вуглеводів їжі на фруктозу, глюкозу та галактозу, Таким чином, α галактозидаза запобігає надходженню складних вуглеводів у товстий кишечник в нерозщепленому вигляді, чим попереджає сбражування їх бактеріями з вивільненням надлишкової кількості газів, що зменшує здуття.
β-галактозидаза (лактаза) яка додається разом із продуктами, що містять лактозу, допомагає засвоювати їжу людей, які мають непереносимість лактози та труднощі з її перетравлюванням. Таким чином β-галактозидаза запобігає виникненню здуття живота, труднощів із травленням, метеоризму та пов’язаного з цим болю.
Фенхель
Має вітрогінні властивості, сприяє усуненню газів, які викликають здуття живота та біль в тому числі завдяки дії на гладенькі м’язи кишківника.
Сприяє зменшенню нудоти, має гастропротекторні та послаблюючи властивості.
М’ята
Ефірна олія м’яти володіє ветрогінними, антисептичними та спазмолітичними властивостями. Спазмолітину дію олія м’яти пов’язують із розслабленням гладеньких м’язів кишківника завдяки впливу на кальцієві канали.
Рекомендації до споживання:
Використовується в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело травних ферментів і пробіотиків для сприяння кращому функціонуванню шлунково-кишкового тракту, а також зменшенню проявів функціональних порушень роботи кишківника, в тому числі діареї, здуття, болю в животі та інших. Сприяє травленню лактози та складних вуглеводів, відновленню та урівноваженню бактеріальної флори шлунково-кишкового тракту.